Legújabb blogbejegyzésünkben a helyesen megválasztott műszempilla alátét fontosságára szeretnénk felhívni a figyelmet.

Hiszen, ha nem megfelelő terméket választasz és nem megfelelően használod ezeket a kiegészítőket, súlyos problémákat okozhatsz vele Vendéged bőrén, valamint a nem megfelelő leragasztás következtében az alsó és felső szempillák könnyedén összetapadhatnak, ami a munkádat is megnehezíti.

Számos műszempilla alátét közül lehet ma már választani, így biztosan mindenki megtalálja azt a típust, ami saját és vendége számára is a legkényelmesebb.

Melyiket válaszd?

Webshopunkban az alábbi termékeket ajánljuk számodra, melyek a szempilla építését és a lifting készítését is nagyban megkönnyítik.

1. Inlei IN Patch műszempilla alátét

Ezek a kiváló minőségű puha párnák tökéletes rögzítést biztosítanak az alsó szempillák számára szempillahosszabbítás és -laminálás során is.

Ráadásul Aloe-t és C-vitamint is tartalmaznak, amelyek kellemes frissességet kölcsönöznek Vendéged bőrének. További előnye, hogy minden szemtípushoz illeszkedik, azonban csak egyszeri használtra alkalmas.

2. InLei szilikonos műszempilla alátét

Egyik kedvencünk ez az olasz termék, mely ergonomikus kialakításának köszönhetően szintén bármilyen szemtípushoz illeszthető. Másik nagy előnye pedig, hogy mivel szilikonos, így tisztítás, fertőtlenítés után többször is felhasználható. Fehér és fekete színben is kapható.

Tipp: ha szőke szempillákkal dolgozol érdemes a fekete alátétet kipróbálni!

Alátétre illeszthető tapasz


Ezenkívül
speciális kialakítású alátétre illeszthető tapaszokat is megvásárolhatsz webshopunkban, melyek által tökéletes “megvilágítást” kapnak a szempillák.

Hiszen jelenleg a piacon kapható műszempilla alátétek nem biztosítanak 100%-osan megfelelő fehér árnyalatot, így nem minden kis szempilla lesz rajtuk látható. Természetesen tudjuk, hogy mely szempillákat lehet a szempillasoron felhasználni, de néha nehéz megtalálni azt a pár apró szálat. Matt fehér színe ráadásul nem irritálja a szemet és tökéletesen láthatóvá válik a lashmap, főleg, ha több színnel dolgozol. 100% allergiamentes.

 

A tapasz használata

Helyezd fel a szempilla alátétet, amit gondosan a szempillavonal alatt rögzíts, majd kérd meg a vendéget, hogy csukja be a szemét.

Ezt követően igazítsd be a megfelelő pozícióba. Fontos, hogy ne menjen a szembe, mert a gélréteg a könnytől megpuffad és belefolyik a szembe, ami irritációt okozhat.

Ha a szempilla alátéttel megvagy (ki melyiket preferálja), a tetejére szépen illeszd rá ezt a speciális tapaszt és kezdődhet is a munka!

Segítségképpen készítettünk hozzá Neked egy videót is.

Reméljük, hasznos volt számodra ez a bejegyzésünk is, de ha további kérdésed merülne fel, szívesen állunk rendelkezésedre, fordulj hozzánk bizalommal!

Szalonkedvezményekért pedig érdeklődj bátran a hungary@elenakeplinger.com email címen!