Szemöldök lamináció és festés oktatónk:

Tanács Anikó

tanacs-aniko

“Történetem Magyarországon, Szegeden a napfény városában kezdődött, ahol születtem és felnőttem. Kiskoromtól kezdve imádtam rajzolni. Elvégeztem egy művészeti középiskolát tanulmányaimat fotográfia szakon folyattam  mára már egyetemmé vált főiskolán. De ahogy sodródtam az életben, a művészet másik ágára lettem figyelmes, amiben művészeti vágyaimat jobban fejleszthettem, ez pedig a divat világa volt. Mint sok más embernek abban az időszakban, nekem is mindent meg kellett tennem a fejlődésért és „fentmaradásért”, ezért a divattal párhuzamosan jött a szépségipar azon ága, ahol alkotni és változtatni lehet az emberek megjelenésén.

2016 elején volt az a pillanat, amikor valami új jövőt képzeltem el magamnak. Szívesen néztem a  szépségipari külföldi művészek munkáját (mert hiszem, hogy egy-egy tetoválás, smink igazi művészi munka) és lassan itt kezdődött a több évig tartó állandó fejlődés utáni vágy a szemöldök formázás világában és ekkor már 2018-at írunk.

Egyre több vendégem volt, de valami nagyobbra vágytam. Így elkezdtem még több tanfolyamra járni akár külföldi képzések, könyvek és előadások akár kis hazánkban is. Így megszületett és folyamatosan formálódik az oktatási anyagom és tudás, melyet szívesen átadok a nálam tanult lányoknak, akikre büszkén mondhatom, hogy sokakkal a mai napig mint szakmai mint baráti kapcsolatban vagyunk. Hiszen a legfontosabb számomra, hogy semmilyen szakmai féltékenységből adódó tudást ne hallgassak el előlük. Közel 100 oktatás áll mögöttem, akár csoportos akár egyéni képzés keretén belül és minden egyes tanulómnak egy éves mentorprogramot ajánlok fel, amíg bármilyen szakmai kérdésükre, nehézségükre folyamatos segítséget nyújtok.

Visszatekintve a szakmai pályafutásomra, rájövök, hogy mennyi akadályt és nehézséget sikerült leküzdenem, mennyi energiát fordítottam önállóan a vállalkozásom népszerűsítésére. Boldog vagyok és hálás vagyok mindezért.”

Eseménynaptár

Ha más oktatásunk iránt is érdeklődsz, tekintsd meg közelgő képzéseinket!