Lash stylist business coach:

Elena Keplinger

elena-keplinger-oktato

“Oroszországból, Yaroslavából érkeztem hozzátok. Immáron 6. éve élek Ausztriában.

Pályafutásom kezdetén könyvelőként dolgoztam. Mikor megérkeztem Ausztriába, rájöttem, hogy mennyi minden hiányos a szépségiparban. Innen jött az elhatározásom, hogy elhozom Európába az igazi Oroszországot.

Siker koronázta az elhatározásom, mert Ausztriában megnyitott szalonom a 4. éve tartja a toplistát és az egyik legexkluzívabb szalonnak járó díjat nyerhettem el csapatommal.

Magyarországra való érkezésem különösen kedves számomra, mert rengeteg pozitív visszajezést kapok, és köszönöm hogy ennyien szeretnétek fejlődni és ekkora a tudásszomjatok a szakma iránt.

Az akadémia minden oktatásához én írom a szakmai anyagokat, amit a több száz oktatásnak köszönhetek, amit minden héten igyekszem gyarapítani. Oroszország legnagyobb szakmailag elismert oktatóival tartom a kapcsolatot, hogy frissen értesüljek mindenről, ami új, és elhozzam nektek, beleépítsem az oktatásokba. Oktatóinkat tudatosan válogattuk Szandrával, hogy a szakmai tudás mellett az alázat is helyet kapjon nálunk. Egy igazi csapatot kovácsoltunk össze, amiben neked is helyed van. 

Ami az idő előrehaladtával fontossá vált számomra, az a tananyag megfelelő átadása. Ezért mindent elkövetek, hogy olyan oktatáson vegyél részt, ami nemcsak szakmailag adja neked maximumot, hanem az oktatások felépítése is profi és előre összeállított legyen. Kutatásokat végeztem az agy működéséről is. Ezeket az ismereteket is beépítettem az oktatásokba, hogy úgy és akkor kapd meg a megfelelő információt, amikor azt valóban meg is tudod érteni és örökké elraktározod. Az akadémián business oktatásokat fogok neked személyesen tartani, mindent, ami fejlesztő, segít neked az értékesítésben, továbbá a szívemhez közel álló laminációs mesterkurzusokat is a tökéletes lami elsajátítása érdekében. Versenyre való felkészítéseket is tartunk: a Beauty Look Amore méltán híres oroszországi iskola nagyköveteként én tartom nektek a teljes modellezés tananyagot.

Várlak Akadémiánkon szeretettel!”

Less be Elena oktatásaiba:

Eseménynaptár

Ha más oktatásunk iránt is érdeklődsz, tekintsd meg közelgő képzéseinket!