Rólunk

Ismerd meg az Elena Keplinger Beauty Academy történetét!

hegedus-szandra

Hegedűs Szandra vagyok az Elena Keplinger Beauty Academy oktatásszervezője.

Közel 8 éve dolgozom szempilla stylistként és ezalatt az idő alatt ismertem meg Elena Keplinger, orosz szempilla stylist- és oktató szakembert, akinek a szalonjában évekig dolgoztam és fejlődtem. Ekkor jött a döntés hogy szeretnénk komolyabban foglalkozni a pillákkal és közösen magas minőségű professzionális termékeket forgalmazni a hazai szempilla stylistoknak. De közös víziónk nem állt meg a termékeknél, hiszen mindkettőnk szívügye, hogy a hazai szempilla stylistok és szépségipari szakemberek magas színvonalú képzéseken vehessenek részt, és szaktudásuk fejlesztéséhez teljes körű támogatást kaphassanak.

Ezért hoztuk létre az Elena Keplinger Beauty Academy-t ahol Elena Keplinger állandó oktatónk mellett rendszeresen vendégül látunk elismert hazai és külföldi szakembereket, hogy a legjobbaktól tanulhass!

elena-keplinger

Elena Keplinger vagyok, orosz szempilla stylist és instruktor, az Elena Keplinger Beauty Academy állandó oktatója.

Több mint 8 éve alapítottam az Elena Keplinger márkát, amely bécsi szépségszalonom nyitásával indult, azóta pedig már saját szempilla márkával és akadémáival is bővült a vállalkozás. Szalonommal mindössze 3 év alatt sikerült elnyernünk a legjobb szalon díjat, emellett rendszeres tagja vagyok a Szempilla és Lifting Bajnokság nemzetközi zsűrijének is.

Célom, hogy a magyarországi szempilla stylistok is nemzetközi szintű professzionális képzéseken vehessenek részt, ahol nem csak elméleti tudást, de gyakorlati tapasztalatot és folyamatos támogatást is kapnak a fejlődésükhöz.

elena-keplinger

év tapasztalat

elégedett tanuló

megtartott tanfolyam

Professzionális képzések szempilla stylistoknak és szépségipari szakembereknek!

Fejleszd szaktudásod a szépségipar díjnyertes hazai és külföldi szakembereinek segítségével, akik nem csak elméleti, de gyakorlati tudással is segítik a fejlődésed!

Filozófiánk

Mindig lehet hova fejlődni

Hisszük, hogy a tanulást sosem szabad abbahagyni és fontos hogy szakemberként is rendszeresen továbbképezzük magunkat. Éppen ezért képzéseinkre rendszeresen elhívjuk a legismertebb, díjnyertes hazai és külföldi oktatókat, hogy első kézből értesülj a legújabb technikákról és trendekről.

Gyakorlat teszi a mestert

Amellett, hogy fontosnak tartjuk elsajátítani az elméleti alapokat, igyekszünk nagy hangsúlyt fektetni oktatásaink során a gyakorlati tapasztalatra is. Gyakorlati képzéseinket mindig kis létszámú csoportokban indítjuk, hogy tanulóink maximális figyelmet kaphassanak.

Nem engedjük el a kezed

Akár online, akár személyes képzésünkön veszel részt, minden esetben szakmai támogatást is nyújtunk neked a képzést követően. Ez azt jelenti, hogy privát konzultáció keretében fordulhatsz hozzánk kérdéseiddel, ellenőrizhetjük a munkáidat és figyelemmel kísérjük a fejlődésed, hogy a lehető legjobban tudd hasznosítani a nálunk kapott tudást!

Tanulóink mondták

Olyan boldog vagyok és szeretném megosztani Veled!

Ma voltam Beauty Maker Pocsi Petránál megbeszélésen. Elkezdek nála pillázni. ??Eleinte csak hétvégén utána ha beindul akkor otthagyom a főállásom. Ezt Nektek köszönhetem! ?????

Megcsináltam múltkor a tusvonal hatás tanfolyamot, cicaszem stb… és a ti pillátokból építettem. Egy csoda lett ? olyan szépek és jó velük dolgozni ??

Idáig cipőket gyűjtöttem (kb. 90-100 pár cipőm van), de amióta megismertelek Titeket és felébredt bennem a tanulási vágy, újabb és újabb webinárokat veszek, az eszközökről és az anyagokról ne is beszéljünk…???‍♀️?

Nagyon köszönöm a webinárt! ❤️ Igazán megtiszteltető volt Anna Yarovaya előadásán részt venni.
Tetszett az egész előadás, különösen a szintezés volt a leghasznosabb számomra. Külön kiemelném a szemléltető videókat, sok gyakorlati tippel gazdagodtam!

Emeld magasabb szintre szaktudásod az Elena Keplinger Beauty Academy képzéseivel!