szempilla-stylist-kepzesek

Szempilla stylist képzések

Professzionális szakmai alap- és továbbképzések szempilla stylistoknak

Ha szeretnéd magasabb szintre emelni szaktudásod és elsajátítani a legújabb technikákat és trendeket, válogass magas színvonalú online és személyes képzéseink közül, ahol elismert hazai és külföldi szakemberekről tanulhatsz.

Fontos számunkra, hogy a hazai szempilla stylistok magas színvonalú szakmai képzéseken vehessenek részt, és szaktudásuk fejlesztéséhez teljes körű támogatást kaphassanak, ami magába foglalja nem csak az elméleti, de a gyakorlati tapasztalatszerzést is.

Akár online, akár személyes képzésünkön veszel részt, minden esetben szakmai támogatást is nyújtunk neked a képzést követően. Ez azt jelenti, hogy privát konzultáció keretében fordulhatsz hozzánk kérdéseiddel, ellenőrizhetjük a munkáidat és figyelemmel kísérjük a fejlődésed, hogy a lehető legjobban tudd hasznosítani a nálunk kapott tudást!

év tapasztalat

elégedett tanuló

megtartott tanfolyam

Közelgő képzéseink szempilla stylistoknak:

Anastasia Sokolova

Anastasia Sokolova russian volume online továbbképzés

Tarts lépést a rohamosan fejlődő szakmával! A russian volume technika elsajátításával képes leszel gyönyörű szép és látványos volume szetteket építeni hogy az extrémebb hatást kedvelő vendégeid is elégedetten távozzanak tőled.

Szemöldök lamináció és henna festés képzések

Tanulj meg mindent a szemöldök laminációról és henna festésről amit egy profi stylistnak tudnia kell! A szemöldök lamináció az egyik legnépszerűbb szolgáltatássá nőtte ki magát Magyarországon is, a henna szemöldökfestés pedig tökéletes kiegészítő szolgáltatás.

luiza-fetisova

1D-2D alapozó szempillaépítő képzés

Sajátítsd el a szakma alapjait Elena Keplinger elismert oktatói csapatától! Vegyél részt az intenzív 2 napos 1D-2D elméleti és gyakorlati alapozó képzésünkön, ahol egy teljesen új, Oroszországban már elterjedt kezdő és haladó képzés felépítést mutatunk be neked!

beres-andrea-szempilla

Korábbi képzéseink

szempilla-stylist-1
Luiza Fetisova munka
Luiza Fetisova munka
szempilla stylist képzés

Korábbi képzéseink

szempilla-stylist-1
Luiza Fetisova munka
Luiza Fetisova munka
szempilla stylist képzés

Tanulóink mondták

Olyan boldog vagyok és szeretném megosztani Veled! 

Ma voltam Beauty Maker Pocsi Petránál megbeszélésen. Elkezdek nála pillázni. ??Eleinte csak hétvégén utána ha beindul akkor otthagyom a főállásom. Ezt Nektek köszönhetem! ?????

Megcsináltam múltkor a tusvonal hatás tanfolyamot, cicaszem stb… és a ti pillátokból építettem. Egy csoda lett ? olyan szépek és jó velük dolgozni ??

Idáig cipőket gyűjtöttem (kb. 90-100 pár cipőm van), de amióta megismertelek Titeket és felébredt bennem a tanulási vágy, újabb és újabb webinárokat veszek, az eszközökről és az anyagokról ne is beszéljünk…???‍♀️?

Nagyon köszönöm a webinárt! ❤️ Igazán megtiszteltető volt Anna Yarovaya előadásán részt venni.
Tetszett az egész előadás, különösen a szintezés volt a leghasznosabb számomra. Külön kiemelném a szemléltető videókat, sok gyakorlati tippel gazdagodtam!

Emeld magasabb szintre szaktudásod az Elena Keplinger Beauty Academy professzionális képzéseivel!